Wie ben ik?

Ik ben Wilfred Schoonderbeek, eigenaar van WS Sportsconsultancy

Ik sta voor een jarenlange ervaring in de diverse functies in de (top) sport en het bedrijfsleven! Ik vertrouw er dan ook op dat u dat terugziet in mijn dienstverlening.

Erg nieuwsgierig ben ik dan ook wat u vindt van de professionaliteit van mijn bedrijf: WS Sportsconsultancy.

Dienstverlening
Als sportprofessional ben ik vele jaren werkzaam geweest in de top van o.a. het zondagvoetbal, zowel als speler en trainer. Daarnaast heb ik reeds diverse functies gehad in de sportbranche en zijn besturen. Op dit moment ben ik met mijn kennis en kunde in dienst als Adviseur Voetbal en Opleiding bij een amateurclub en combineer ik dat o.a. met een hoofdtrainerschap bij een zondag amateurclub.

Naast mijn rol als trainer en Adviseur Voetbal en Opleiding en gedreven vanuit een grote passie en plezier voor sport al reeds meerdere jaren werkzaam voor Trainingskampen.nl. In deze rol verantwoordelijk van offerte tot het uiteindelijke trainingskamp als Area-Manager Zuid-Spanje. Vanuit de ruime ervaring in het verenigingsleven kan ik me op alle vlakken verplaatsen in de wensen en behoeften van bestuur, staf en spelers. Het speelniveau van de club bepaald de inzet van een trainingskamp, voor de ene is dat dus een serieuze voorbereiding en voor de andere teambuilding en een gezellig samenzijn! Kwaliteit leveren en positieve feedback is de maatstaf voor samenwerking met de club.

Zoals u leest is mijn dienstverlening ingericht voor verenigingen, particulieren, ondernemers, (business) clubs en bedrijven die op zoek zijn naar een leuk evenement of een herstructurering binnen uw club en/of bedrijf.

U kunt dan ook bij mij terecht voor o.a. een trainingskamp, een aansprekende gastspreker, een business trip, uw (bedrijfs) event met een bezoek aan een voetbalwedstrijd of een andere activiteit in binnen - en buitenland, het (her)structureren van de jeugdopleiding van uw voetbalvereniging, certificering van uw (jeugd)opleiding, voetbalclinics, voetbalkampen en voetbaldagen!

Echter daar waar veel activiteiten geld kosten heb ik voor u als vereniging ook de mogelijkheid te besparen en/of de clubkas extra te spekken door middel van vernieuwende sponsor concepten en een groot en divers inkoop netwerk. Deze inkoop- en sponsor concepten worden ondersteund door landelijke A-merken en zijn op zoek naar U als vereniging!

Voor vragen, opmerkingen of meer info over de vernieuwde sponsor concepten mail naar: wilfred@ws-sportsconsultancy.nl of bel +31 (0)6 10 94 95 90.

Ik hoop ook u als klant te mogen verwelkomen!