Club Website

WS Sportsclubpartner is de intermediair tussen bedrijven (lokaal/landelijk) en sportverenigingen, met als middelpunt de leden die hun sport beoefenen bij deze verenigingen.

Met een unieke concept maken wij het mogelijk om exclusieve deals en/of deals met hoge korting uit de markt te halen voor de leden van deelnemende sportverenigingen.

Deze acties/kortingen die door lokale of landelijke organisaties worden aangeboden presenteren we via de homepage van de clubwebsite waar leden de "voordeur" zullen vinden tot het exclusieve winkelplein. Bij aankopen van leden, vrienden en kennissen zal de vereniging commissies ontvangen die oplopen naarmate er meer gekocht wordt. Voor bedrijven creëren we de ingang naar een enorm potentieel kopers die op grote schaal gebundeld zijn en die op een unieke/eigentijdse manier bereikt zullen worden.

Met het concept zal er een nieuw nichekanaal geopend worden en zal adverteren/reclame maken een andere dimensie krijgen. Deelnemen zal geschieden door kortlopende spectaculaire acties/deals waarbij er in korte tijd maximaal effect gecreëerd zal worden (naamsbekendheid/omzetboost). Win-win-win dus voor alle deelnemende partijen.

Ook uw eigen (club) webshop of wilt u meer info, mail naar info@ws-sportsconsultancy.nl