Trainingskampen

Gedreven vanuit een grote passie en plezier voor sport. Al reeds meerdere jaren werkzaam voor Trainingskampen.nl en o.a. verantwoordelijk van offerte tot het uiteindelijke trainingskamp als Area-Manager Zuid-Spanje.

Al meer dan 15 jaar is Trainingskampen.nl de specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek en hockey.

Vanuit de ruime ervaring in het verenigingsleven kan ik me op alle vlakken verplaatsen in de wensen en behoeften van bestuur, staf en spelers. Het speelniveau van de club bepaald de inzet van een trainingskamp, voor de ene is dat dus een serieuze voorbereiding en voor de andere teambuilding en een gezellig samenzijn.

Kwaliteit leveren en positieve feedback is de maatstaf voor onze samenwerking met de club.

Een succesvol seizoen start met een goed georganiseerde voorbereidingsperiode tijdens de zomer- en/of winterstop. Dit dient uiteraard gepaard te gaan met goede sportfaciliteiten en overal moet aan gedacht worden. Om het team die tijd en energie te besparen biedt Trainingskampen.nl een compleet en verzorgd trainingskamp aan met al uw wensen en behoeften tegen elk budget.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties in Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel, binnen- als buitenland aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Doordat Trainingskampen.nl sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Veel gerenommeerde teams hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en expertise. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, FC Porto, Steaua Boekarest, CSKA Sofia, NAC Breda, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Lierse SK, AZ Alkmaar, Heracles Almelo en Hapoel Tel Aviv zijn onze klanten.

Aarzel niet om voor een goed en eerlijk advies te contacteren via telefoon of e-mail.

Voor meer informatie per e-mail: info@ws-sportsconsultancy.nl of wilfred@trainingskampen.nl

Of bel: +31 6 10 94 95 90

Ik kijk er naar uit om jullie trainingskamp te mogen verzorgen!