VTOG Voetbal Clinics

VTOG Voetbal Academie


Voetbal Clinics

Voetbal Technische Ondersteuning Groesbeek (VTOG) biedt voetbalclinics op maat aan voor vakantieparken, scholen, sportverenigingen, bedrijven en particulieren. Geeft deze voetbalclinics aan voor jong, oud, voor voetballers en niet-voetballers in het weekend of doordeweeks, in de avonduren of overdag!

VTOG geeft clinics als specifieke trainingen aan spelers, trainers, particulieren en bedrijven in eenmalige en/of periodieke vorm in de vorm van een teambuilding, individuele sfeer maar ook als een extra beweging in de drukke baan.

In overleg wordt een voetbalclinic op maat aangeboden die past bij uw wensen en deelnemers.

Waar kunt u aan denken als het gaat om een voetbalclinic:

Stoere trucjes leren, Tikspelletjes met bal, Voetgolf, Partijvormen, Techniektraining, Gaten schieten, Estafettes, 1 tegen 1 en nog veel meer!

Wil jij beter worden, ontspannen, in beweging komen of een nog betere teamplayer in een plezierige omgeving schrijf je dan snel in.

Klik hier om je in te schrijven of mail naar info@ws-sportsconsultancy.nl

Voetbal Academie

Voetbal Technische Ondersteuning Groesbeek (VTOG) start in het nieuwe seizoen 2020/2021 een wekelijkse voetbalacademie in Groesbeek.

VTOG verzorgt vanuit de Academie techniektrainingen die zijn gericht op het individu, met als belangrijkste doel: het verbeteren van de techniek en gebruik hiervan in de partijk. Het is een aanvulling op de clubtraining waar juist veel aandacht voor het individu. Een kind krijgt de kans op persoonlijke ontwikkeling. VTOG trainingen staan onder leiding van professionele voetbaltrainers.

De wekelijkse voetbalacademie is club onafhankelijk en daarom toegankelijk voor alle jeugdvoetballers en jeugdvoetbalsters tot en met leeftijdscategorie JO13 (het oude 2e jaars d-pupillen).

In september 2021 start de najaar cyclus van 10 techniektrainingen bij voldoende aanmeldingen (of zoveel later bij minimaal 10 spelers). De trainingen starten om 10.00 en duren 75 minuten. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers. Tijdens de trainingen, welke vanuit de methodiek van VTON worden gegeven staat het beter worden van het individu voorop, daarom streven we erna dat er niet meer dan 10 a 12 spelers door 1 trainer getraind worden. Op deze manier krijgen de spelers voldoende aandacht van de trainer en kan een ieder zich zo goed mogelijk op zijn eigen niveau ontwikkelen.

De aandacht zal in de praktijk liggen op het aanleren van technische vaardigheden zoals:
- het goed verwerken van de bal in het aan- en meenemen
- het aanleren van schijn- en passeerbewegingen en gebruik in het 1 vs 1 duel
- het vrijmaken van de bal in het duel d.m.v. kapbewegingen
- het verbeteren van de traptechnieken

De kosten voor de najaar cyclus van 10 trainingen bedragen slechts € 149,-.

In de najaar cyclus ontvangt elke deelnemer een VTOG trainingssweater welke tijdens de training gedragen wordt. Elke deelnemer heeft de mogelijkheid om met een eenmalige toeslag van € 26,- een volledige trainingsset aan te schaffen die dan bestaand uit: voetbaltenue (shirt, broekje, sokken) en trainingspak (sweater en trainingsbroek).

Wil jij beter worden als voetballer in een plezierige omgeving schrijf je dan snel in.
Klik hier om je in te schrijven of mail naar info@ws-sportsconsultancy.nl